A Secret Weapon For از خواص رب انار
A Secret Weapon For از خواص رب انار
Blog Article
معرفی قویترین شربت گیاهی ضد سرفه + ۷ شربت گیاهی ضد سرفه بعدی
کیک تولد فانتزی؛ چطور با یک کیک شیک و خوشمزه جشن تولد خودتون رو متفاوت کنید
بعضی تحقیقات همچنین نشان دادهاند که مصرف انار میتواند به بهبود ترمیم و بازسازی بافتهای پوست کمک کند.
برای خوردن انار پخته میتوانید از این میوه در انواع غذاها نیز استفاده کنید. از محبوبترین غذاهایی که در آنها از انار پخته استفاده میشود میتوان به مرغ شکم پر، آش انار، خورشت مرغ با انار و خورشت کدو فسنجان اشاره کرد.
اما آیا چیزی از خواص انار می دانید؟! از نگاهی علمی، انار به عنوان یک معجون مغذی بوده و دارای خواص بیشماری میباشد. از پوست چگال انار تا دانههای لطیفش، هر قسمت از این میوه مقدار زیادی از ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و فیبرهای مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل، انار از دوران قدیم به عنوان یک داروی طبیعی برای مراقبت از سلامتی و بهبود بیماریها استفاده میشده است.
نوشیدن روزانه آب انار نیز ممکن است به کاهش فشار خون سیستولیک کمک کند. یک بررسی جامع از کارآزماییهای تصادفیسازی و کنترلشده بیان کرد که مصرف روزانه آب خواص انار برای خون انار برای سلامت قلب مفید است.
در مطالعات حیوانی هم مشاهده شده است که انار میتواند غلظت اجزای تشکیلدهنده سنگ کلیه از جمله اگزالات، کلسیم و فسفات را در خون تنظیم کند.
خواص انار با نمک چیست؟ نمک مصلح انار است. کسانی که طبع سرد دارند بهتر است این میوه را همراه با نمک بخورند.
این خواص انار به عوامل ضد باکتریایی و ضد قارچی آن برمیگردد و به علت کاهش رشد میکروب های موجود در دهان است که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.
همچنین، خواص ضدالتهابی انار میتوانند به کاهش علائم التهابی مرتبط با عفونتها کمک کنند. همچنین این خاصیت انار ب باعث سلامت دهان و دندان می شود.
بیشتر بخوانید: خواص آووکادو و اثرات شگفتانگیز آن بر سلامتی بدن
انواع انار برای تقویت ریشه مو و همچنین افزایش رشد مو تأثیر گذار هستند.
طبع انار در نگاه کلی سرد است. هر اندازه مزهی دانههای انار ترش تر باشد، طبع آن نیز سردتر میشود. طبع انار ترش به کلی سرد است. اما انار با مزه میخوش یا همان ملس طبع معتدلی با گرایش به سمت سردی دارد. در این میان طبع انار شیرین متفاوت از دو انار دیگر دارای طبع معتدل رو به گرمی است.
مصرف زیاد انار پخته موجب بروز بیماریهای گوارشی میشود. افرادی که به زخم معده مبتلا هستند، نباید از انار پخته یا خام استفاده کنند، زیرا علائم بیماری با مصرف این میوه تشدید میشود.